Rwanda Gasharu Intego Anaerobic | GOAT STORY
250 g
Kakaové boby | borůvky | skořice | kiwi
Trochu funky, hodně komplexní – velký zážitek v jednom šálku kávy!
Detailní popis produktu
Kakaové boby | borůvky | skořice | kiwi
Tohle kafe je prostě zážitek v každém doušku. Má silné tělo, skvělou ovocnou chuť a díky 48 hodinám anaerobní fermentace při zpracování je opravdu bohatá na aroma různého ovoce. Je pražená světleji, takže se skvěle hodí na filtr, ale pokud rádi experimentujete, nemusíte se bát ani připravit si ji na espresso.
Tahle funky experimentální zrnka jsou výsledkem mnoha pokusů z dílny společnosti Gasharu Coffee ve střední části Rwandy. Sdružují mnoho farem z této oblasti a zkouší tu nové metody, aby dosáhli co nejlepších a nejzajímavějších chutí a vůní.
Valentin Kimenyi, manažer společnosti Gasharu Coffee, má nejen zkušenosti s farmařením, stejně jako jeho otec, ale také vystudoval vysokou školu, aby mohl působit jako profesionální agronom. V Gasharu poskytuje farmářům vědecky podložené rady se zemědělstvím a sklizní, ale hlavně buduje komunitu, kde mohou farmáři sdílet své slasti i strasti s pěstováním kávy, navzájem si radit a vzdělávat se. Společnost Gasharu jim také pomáhá vstupovat na evropský trh, vylepšovat kvalitu kávy a poskytuje pracovní příležitosti mladším i starším členům jejich rodin. Přináší do Rwandy inovativní procesy zpracování a dbají také na udržitelnost a ekologicky přívětivé hospodaření.
Pražená zrnková káva.
GOAT STORY je pražírna výběrové kávy z Lublaně, hlavního města Slovinska. Jsou autory originálního kávového příslušenství, a od roku 2019 také praží vlastní zrnka.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Filtr |
---|---|
Typ: | Jednodruhová |
Země pražení: | Slovinsko |
Země původu kávy: | Rwanda |
Nadmořská výška: | 1580-2100 m n. m. |
Druh kávy: | Arabika |
Odrůda: | Bourbon |
Metoda zpracování: | Suchá |
Cuppingové skóre: | 88,25 |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.