Ditta Artigianale

Výběrovou pražírnu Ditta Artigianale založili v italské Florencii už v roce 2013 Patrick Hoffer a Francesco Sanapo, několikanásobný italský barista roku a vítěz soutěže Cup Tasters Championship. 

V Ditta Artigianale si dávají záležet na kvalitě kávy, kterou praží – zaměřují se na výjimečné mikroloty, s farmáři navazují přímé vztahy a o každé zrnko pečují s láskou. Z mikropražírny se postupem času stal úspěšný projekt – kromě několika kaváren přímo ve Florencii teď mají dokonce svou vlastní Scuola del Caffè. Pod hlavičkou Specialty Coffee Association tu nabízí profesionální školení pro baristy i laiky. 

Pro nás je Ditta Artigianale nádherné spojení tradice a pokroku – Itálie je kolébka moderního kávového světa a nás neuvěřitelně baví pozorovat, kam se tu svět výběrovky posouvá. Kávy od Ditta Artigianale nás naprosto nadchly – a těšíme se, co na ně řeknete vy!

4000 výdejních míst v Česku a na Slovensku se Zásilkovnou
4000 výdejních míst
v Česku a na Slovensku se Zásilkovnou